Huurders

HUURDERS

De Bibliotheek

BIBLIOTHEEK

Naast een waardevolle collectie, is er een podium en een werkplaats om kennis en verhalen te delen en te creëren. Tilburgers kunnen er terecht om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. De Bibliotheek zorgt samen met andere organisaties en inwoners uit de stad voor aantrekkelijke programmering. Naast kijk-, luister- en leesplekken zijn er vergader-, werk- en studieplekken, voor iedereen toegankelijk.

Kunstbalie

KUNSTBALIE

Kunstbalie verbindt en versterkt organisaties uit het onderwijs en de amateurkunst die bouwen aan de kunstzinnige ontplooiing van alle Brabanders. Als expertisecentrum bieden we advies en ondersteuning aan organisaties die zich bezighouden met kunsteducatie in het onderwijs en kunstbeoefening in de vrije tijd. We verbinden organisaties en sectoren met elkaar en ondersteunen  met kennis en financiële middelen.

BKKC - Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur

BKKC

bkkc is het brabants kenniscentrum kunst en cultuur. Een onafhankelijk platform, gefinancierd door de provincie Noord-Brabant, waar zakelijke creativiteit en creatieve zakelijkheid bij elkaar komen. Met overtuiging bouwen we mee aan een sterke culturele infrastructuur voor Noord-Brabant. Want wij geloven in kunst en cultuur. We zien dat een bruisend cultureel klimaat profiel geeft aan onze provincie.

S2M - Seats to Meet

SEATS2MEET

Bij Seats2meet hanteren we het unieke concept waarbij vergaderruimtes, niet per zaal en dagdeel worden verhuurd, maar per persoon per uur. Door deze flexibele voorwaarden heb je altijd een boeking op maat en betaal je nooit meer dan nodig is. Boek vooral ook een (h)eerlijk biologische lunch er bij, om de dag een smakelijk tintje mee te geven. Tevens biedt Seats2meet de mogelijkheid om te flexwerken.